Het zomerseizoen is vandaag van start gegaan! De mooie dagen komen er weer aan en dat betekent dat iedereen weer kan genieten van een sportief potje tennis in de buitenlucht!
Vanaf vandaag gaan we weer ouderwets gebruik maken van ons afhangsysteem, hiervoor kunnen jullie je Knltb pas gebruiken.

Vanaf vandaag is Tossen ook weer toegestaan. Tossen kan zoals voorheen op dinsdagavond en vrijdagochtend. Om dit goed te laten verlopen vragen wij jullie de huidige coronamaatregelen in acht te nemen. Daarnaast is het belangrijk dat 1 persoon de regie in handen neemt tijdens het Tossen (indeling voorbereiden etc).

Wij willen nogmaals benadrukken dat het van belang is dat de huidige maatregelen rondom COVID-19 opgevolgd worden. Denk hierbij aan voldoende afstand bij het afhangsysteem en het vermijden van groepsvorming. Moet je nog even wachten op je medespelers? Doe dit dan op de parkeerplaats of op de oprit. Het terras is helaas nog steeds gesloten en hier mag dan ook geen gebruik van gemaakt worden tijdens het wachten.