Marijke Roest is de enthousiaste rolstoeltennisster die dit heeft opgezet, en daar zijn wij van Tennisvereniging de Toss erg trots op!

Vanaf 22 augustus starten we bij T.V. de Toss op de Bosstraat in Soest met een serie van 10 rolstoeltennis lessen/trainingen.

Deze lessen worden mogelijk gemaakt door stichting Bentinck Fonds in samenwerking met tennisvereniging de Toss, die haar prachtig toegankelijke banen beschikbaar stelt voor mensen die in een rolstoel willen tennissen.

We zoeken nog mensen uit Soest en omgeving die graag weer een balletje willen slaan maar niet meer staand kunnen tennissen vanwege een beperking met lopen of een ernstige blessure. Of heb je een beperking en ben je nog steeds op zoek naar een prettige manier van bewegen en buiten sporten, dan is dit een heerlijke manier om je weer beter te voelen. Leeftijd speelt geen rol. Ervaring ook niet.

Ik ben zelf ruim 2 jaar geleden begonnen met deze tennislessen, heb daarna mijn eigen tennis rolstoel aangevraagd en ben nu geïntegreerd in de tennisvereniging en speel tegen valide mensen. Het fijne daarvan is dat je gewoon met je familie, vrienden en bekenden kunt tennissen. Maar natuurlijk is het helemaal leuk om met een groepje rollers tegen elkaar te tennissen.

De tennislessen worden gegeven door Robbert van de Hoef van the Tennis Factory, die al eens eerder een serie rolstoeltennis lessen heeft gegeven en dus ervaring heeft.

Voor meer informatie over rolstoeltennis en de lessen stuur een mailtje naar: marijke.roest@casema.nl

zie ook: http://wwww.bentinckfonds.nl