Beste leden,

Mijn naam is Robbert van de Hoef, ik kom uit het jaar 1991 en  woonachtig in Amersfoort.

Sinds september 2012 ben ik actief als tennisleraar op De Toss. Ik heb het hier erg naar mijn zin omdat er o.a. een ons kent ons sfeertje hangt op het park. Tijdens mijn studie (Sport, Management & Ondernemen aan de HvA) heb ik de mogelijkheid gekregen om een eigen onderneming te starten. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en ik ben in september 2014 aan de slag gegaan met The Tennis Factory. Mijn doel is om tennis voor jong en oud leuk en toegankelijk te maken. Daarnaast wil ik ieder individu op technisch, tactisch, mentaal en fysiek gebied beter maken. Kortom, leren en plezier met elkaar combineren.

Naast het geven van tennislessen organiseer ik eens per kwartaal een leerlingentoernooi. Leerlingen spelen wedstrijden tegen elkaar om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten en om wedstrijdervaring op te doen. Ik heb enorm veel zin om ook dit jaar weer veel tips aan jullie te geven om een betere tennisspeler/speelster van jullie te maken.

Voor vragen over tennisles kun je mij mailen: [email protected] of schrijf je in via de website: www.thetennisfactory.nl

Met sportieve groet,

Robbert van de Hoef

Robbert van de Hoef
Robbert van de HoefTennisleraar
Geboortedatum: 12 mei 1991
Woonplaats: Amersfoort
Aantal jaar tennis: 18 jaar
Aantal jaar tennisleraar: 7 jaar
Favoriete slag: Forehand