Donderdag 8 september jl vond het uitwisselingstoernooi plaats tussen de dames van de tennisclubs aan de Bosstraat  (TV Soest Zuid en de Toss) en de dames van LTC Soestdijk.

Elk jaar binden de dames de strijd met elkaar aan voor het veroveren van de wisselbokaal. Dit jaar vond het toernooi plaats op LTC Soestdijk.

Na de eerste tenniswedstrijden konden de dames genieten van koffie en gebak op het zonnige terras en na de tweede tennisronde van een heerlijke lunch, verzorgt door Theun, Imara en Karin.

Het was een spannende strijd, na de  2de ronde was het verschil tussen de beide partijen slechts 6 games! In de derde ronde werd de strijd definitief beslist; de dames van LTC wisten 150 games bij elkaar te spelen tegenover 115 games door de dames van de Bosstraat. De bokaal blijft daarmee op LTC Soestdijk. Jolanda van den Hoogenband en Diny Booij mochten de bokaal in ontvangst nemen; zij waren goed voor 28 games!

De  estafette daarentegen was een Bosstraat onderonsje; de laatste 6 dames waren allen van de clubs uit de Bosstraat. Uiteindelijk wist Thea Zandhuis de estafette te winnen.

Wij kijken terug op een gezellig toernooi en een geslaagde dag!

Volgend jaar gaan de dames opnieuw de strijd met elkaar aan op de eerste donderdag van september. Dan vindt het toernooi plaats op de Toss.

Voor meer foto’s zie fotoalbum.